Username:

Password:

Forgot Password? / Help

Team building medieval!

 

"Team building" si "medieval", doua expresii atat de diferite, pe care insa le-am alaturat cu succes intr-o solutie pentru aceste vremuri cu bugete mici alocate pentru activitati de constructie, dezvoltare si intarire a echipei. Sunteti asadar invitati sa parcurgeti oferta noastra!

Organizam activitati de team building pentru una sau doua zile, la o locatie propusa de domniile voastre, sau una aleasa de comun acord impreuna cu partenerii nostri, activitati care vin sa binedispuna echipa si sa descopere talentele ascunse ale colegilor.
Prin programele oferite aveti ocazia sa va cunoasteti colaboratorii sau colegii si altfel. Va fi o surpriza placuta sa constatati ca sunt oameni diferiti decat cei din spatele ochelarilor sau din fata calculatorului.

Activitatile si jocurile de team building sunt exercitii si probe placute, destinate sa intareasca spiritul de echipa, sa relaxeze, sa energizeze si sa ambitioneze participantii. Veti descoperi astfel modalitati noi de comunicare si cooperare in cadrul echipei

La finalul actiunii, veti fi surprinsi cu o inedita seara medievala in care veti petrece cateva ceasuri precum in vremurile de demult.

Nu renuntati la beneficiul unei iesiri cu echipa - oferta generoasa de activitati si preturile noastre sunt potrivite pentru aceste vremuri cu bani putini alocati acestor actiuni. Tarifele se negociaza de la caz la caz, in functie de componenta pachetului solicitat.